עקבו אחרינו
ברשתות החברתיות:
לפרטים נוספים
צלצלו:
050-756-0642
[email protected]
לפרטים נוספים צלצלו: 050-756-0642
[email protected] או שלח לנו וואטסאפ

סיכום השבוע בבורסה-סקטור הגז כיכב

זה היה השבוע של מדד הגז-נפט ופחות של סקטור הטכנולוגיה. היו גם הנפקות חדשות השבוע. לפרטים המלאים: (13-3-2014)
סיכום השבוע בבורסה-סקטור הגז כיכב

וזהו סיכום השבוע בורסה הישראלית:

מדד ת"א-25

עלה השבוע ב-0.3% ומתחילת השנה עלה המדד בכ-3.3%.
 
מדד ת"א-100

ירד השבוע ב-0.4% ומתחילת השנה עלה המדד בכ-5.0%.
 
מדד ת"א-נפט וגז

עלה השבוע ב-1.8% ומתחילת השנה  עלה המדד בכ-4.4%.
 
מדד ת"א-טכנולוגיה

ירד השבוע ב-3.6% ומתחילת השנה עלה המדד בכ-3.5%.
 

הנפקת מניות

השבוע בוצעו שתי הנפקות ראשוניות של מניות, לאחר הפסקה בת חצי שנה, ע"י חברות הנדל"ן מגדלי ים תיכון וסקייליין (חברה זרה) בסך כ-222 וכ-70 מיליון שקל, בהתאמה.

מתחילת השנה גייס הסקטור העסקי בת"א כ-3.2 מיליארד שקל באמצעות מניות.
בנוסף, שתי חברות הייטק ביוליין אר אקס ואודיוקודס שמניותיהן נסחרות גם בנאסד"ק גייסו השבוע כ-195 מיליון שקל בהנפקות של מניות לציבור בארה"ב.

הנפקת אג"ח חברות

חברת הנדל"ן החדשה מגדלי ים תיכון הנפיקה השבוע גם אג"ח בסך כ-250 מיליון שקל.
מתחילת השנה גייס הסקטור העסקי כ-8.6 מיליארד שקל באמצעות אג"ח, מזה 2.9 מיליארד שקל ברצף מוסדיים.

הנפקת אג"ח מדינה

משרד האוצר ביצע השבוע הנפקת אג"ח, בבורסה
בתל-אביב, בשווי של כ-1 מיליארד שקל. מתחילת השנה גייס האוצר כ-11.2 מיליארד שקל.

הנפקת תעודות סל

השבוע הונפקו 2 תעודות סל חדשות על מדדי מניות בארה"ב ( – בהן תעודה מורכבת מנוטרלת מטבע) ותעודה על מדדי אג"ח בארה"ב.
 
שיעור הצמיחה

הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה פרסמה נתונים לפיהם התוצר המקומי הגולמי (תמ"ג), עלה ב-3.3% בשנת 2013  לאחר עלייה ב-3.4% וב-4.6% בשנים 2012 ו-2011 בהתאמה.
 




מובהר ומודגש כי הכותב [מחזיק בניירות ערך שהונפקו על ידי החברה נשוא המאמר] או [מספק שירותי ייעוץ לחברה בתחום שוק ההון ומקבל תמורה עבור כך]  ("החברה"), ועל כן קיים לו עניין אישי בחברה ובניירות הערך שלה. אין לראות במידע המובא במאמר כהצעה או שידול לקנות, למכור או לבצע עסקה כלשהיא בנייר ערך או מכשיר פיננסי אחר שהונפק על ידי בחברה, ואין באמור משום המלצה או הבעת כדאיות לגבי השקעה בחברה. המידע שמסופק במאמר הינו לצורך אינפורמטיבי בלבד, ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו ונתוניו האישיים של כל אדם.

פרסומת
פרסומת

פרסומת
פרסומת