עינב כהן
חברת בבילון, מתרחבת לתחום לימוד שפות לילדים.
ל"ישראל בורסה" נודע, כי החברה חתמה על שיתוף פעולה עם אחת החברות המובילות ללימוד מקוון של שפות- ClickNKIDS.
האתר ClickNKIDS.com מספק לימוד המובנה על פי תקנים מחמירים המבוססים על מחקרים מדעיים ללימוד שפות ומאושר ע"י התקנים הפדרלים.
האתר פעיל מאד בבתי הספר בארהב ומספק להורים ולמורים משוב על התקדמות הילדים.
מנכ"ל ClickNKIDS, ארמי קרבט,אמר כי החברה שמחה לעבוד עם בבילון שלה פריסה רחבה ונוכחות אינטרנטית חזקה, וכי הסינרגיה בין 2 החברות תעזור להצלחתם.
מובהר ומודגש כי הכותב [מחזיק בניירות ערך שהונפקו על ידי החברה נשוא המאמר] או [מספק שירותי ייעוץ לחברה בתחום שוק ההון ומקבל תמורה עבור כך] ("החברה"), ועל כן קיים לו עניין אישי בחברה ובניירות הערך שלה. אין לראות במידע המובא במאמר כהצעה או שידול לקנות, למכור או לבצע עסקה כלשהיא בנייר ערך או מכשיר פיננסי אחר שהונפק על ידי בחברה, ואין באמור משום המלצה או הבעת כדאיות לגבי השקעה בחברה. המידע שמסופק במאמר הינו לצורך אינפורמטיבי בלבד, ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו ונתוניו האישיים של כל אדם.