התפוצץ המומ עם הנהלת תדיראן מערכות-אלישרא: העובדים פותחים מחר בשביתה

זאת לאחר שמנכ"ל אלישרא, יצחק גת חזר בו מההסכמות שהושגו בינו לבין ההסתדרות וועד העובדים.העובדים יקיימו הפגנה מחר, בשעה 10:00 מול ביתו של פדרמן. (29-4-2012)

 

עינב כהן

התפוצץ המו"מ בין הנהלת תדיראן מערכות-אלישרא לבין ההסתדרות וועד העובדים. זאת לאחר שמנכ"ל אלישרא, יצחק גת חזר בו מההסכמות שהושגו בינו לבין ההסתדרות וועד העובדים.
כזכור, לפני כשבועיים הגיע יו"ר האגף לאיגוד מקצועי בהסתדרות, אבי ניסנקורן וועד העובדים להסכמות עם ההנהלה בנוגע להסכם הקיבוצי אשר לא חודש משנת 2010. עם זאת, ההנהלה הודיעה לעובדים כי הם חוזרים בם מההסכמות שהושגו.
העובדים קוראים ליו"ר אלביט מערכות, מיקי פדרמן להתערב באופן מידי במשבר ולהגיע להסכמות לפני שהמצב יחריף.

ועד העובדים יתכנס היום בשעה 14:00 בכניסה למפעל ויודיע כי החל ממחר יפתח בשביתה ללא הגבלת זמן. העובדים אף יקיימו מחר בבוקר, יום שני, בשעה 10:00 הפגנה מול ביתו של יו"ר אלביט מערכות, מיקי פדרמן. ההפגנה תתקיים ברמות ים בהרצליה (צמוד למלון דן אכדיה). כתב/צלם מוזמנים לסקר.

 

יו"ר האגף לאיגוד מקצועי, אבי ניסנקורן אומר: "לא ייתכן שהנהלה מגיעה להסכמות עם ההסתדרות והעובדים ומצד שני מניפה יד ומבטלת את ההסכמות שהושגו. אנו לא ניתן לכך יד. אני קורא להנהלה להתעשת על מנת למנוע את המשבר".

יו"ר ועד העובדים, סטריאן פינקל אומר היום: "לא ייתכן שמנכ"ל חברה גדולה כמו אלישרא עומד בפני ציבור העובדים, מתחייב מפורשות למלא כל סעיף בהסכם וחוזר בו מכל ההסכמות".

מובהר ומודגש כי הכותב [מחזיק בניירות ערך שהונפקו על ידי החברה נשוא המאמר] או [מספק שירותי ייעוץ לחברה בתחום שוק ההון ומקבל תמורה עבור כך]  ("החברה"), ועל כן קיים לו עניין אישי בחברה ובניירות הערך שלה. אין לראות במידע המובא במאמר כהצעה או שידול לקנות, למכור או לבצע עסקה כלשהיא בנייר ערך או מכשיר פיננסי אחר שהונפק על ידי בחברה, ואין באמור משום המלצה או הבעת כדאיות לגבי השקעה בחברה. המידע שמסופק במאמר הינו לצורך אינפורמטיבי בלבד, ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו ונתוניו האישיים של כל אדם.


מאמרים נוספים שעשויים לעניין אותך:







אתר זה משתמש בקבצי עוגיות (Cookies) ומציג תכנים שיווקיים. המשך הגלישה מהווה הסכמה ל מדיניות הפרטיות.