עינב כהן
דן אכדיה הרצליה, בניצוחו של שף המלון, אריק פורת יארחו את מסעדת קלואליס, מגדלנה וקוצ`ינה תמר במסגרת מסע טעמים "קולינריה מחוף לחוף" שיפתח בסערה את קיץ 2014.
הארוחות יתקיימו במרפסת מלון דן אכדיה אשר צופה לים ויוצעו בין התאריכים: 21/7-21/8כשבכל ערב מסעדה אחרת תציע את ארוחת הטעימות שלה.
דן אכדיה הרצליה, בניצוחו של שף המלון, אריק פורת יארחו את מסעדת קלואליס, מגדלנה וקוצ`ינה תמר במסגרת מסע טעמים "קולינריה מחוף לחוף".
הארוחות יתקיימו במרפסת מלון דן אכדיה אשר צופה לים ויוצעו בין התאריכים: 21/7-21/8, כשבכל ערב מסעדה אחרת תציע את ארוחת הטעימות שלה. מסעדת "קלואליס" של שף ויקטור גלוגר תתארח ביום ב`, "מגדלנה" של השף יוסוף חנא ביום ג` ומסעדת "קוצ`ינה תמר" של השפית תמר כהן-צדק ביום ד` ואריק פורת, שף מלון דן אכדיה יציע בימים א` ו-ה` ארוחת ברביקיו משובחת.
הארוחות יוגשו במרפסת מלון דן אכדיה החל מהשעה 19:00. המחיר לסועד לכל הארוחה הינו 245 ₪, כולל משקה ראשון.
התמונה באדיבות אורי אקרמן.
מובהר ומודגש כי הכותב [מחזיק בניירות ערך שהונפקו על ידי החברה נשוא המאמר] או [מספק שירותי ייעוץ לחברה בתחום שוק ההון ומקבל תמורה עבור כך] ("החברה"), ועל כן קיים לו עניין אישי בחברה ובניירות הערך שלה. אין לראות במידע המובא במאמר כהצעה או שידול לקנות, למכור או לבצע עסקה כלשהיא בנייר ערך או מכשיר פיננסי אחר שהונפק על ידי בחברה, ואין באמור משום המלצה או הבעת כדאיות לגבי השקעה בחברה. המידע שמסופק במאמר הינו לצורך אינפורמטיבי בלבד, ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו ונתוניו האישיים של כל אדם.