עינב כהן
חברת כיל דשנים,הודיעה היום כי חתמה על הסכמי מסגרת עם לקוחותיה בסין לאספקת אשלג בהיקף כולל של 3.3 מיליון טון לשלוש השנים הקרובות.
ומה המחירים אתם שואלים? הם יקבעו על פי הסכמי המסגרת ייקבעו מעת לעת בהתאם לתקופה הרלבנטית בשוק האשלג הסיני.
כחלק מהסכמים אלה, כיל דשנים חתמה עם לקוחותיה בסין על הסכמי אספקה למחצית הראשונה של שנת 2013 בהיקף כולל של כ- 660,000 טון אשלג. מחיר המכירה שסוכם דומה למחיר שנקבע לאחרונה בעסקאות עם יצרנים אחרים המספקים אשלג לשוק בסין.
הגידול במספר לקוחותינו בסין, הרחבת סל מוצרי האשלג והסכמי מסגרת לאספקת מעל שלושה מיליון טון אשלג בשלוש שנים הינם ביטוי להצלחת המדיניות בה נקטנו כדי לבסס את מעמדנו כספק מרכזי לשוק הסיני הצומח. אנו מעריכים מאד את האמון שהלקוחות נותנים בנו ומבטיחים להמשיך להיות יעילים, יצירתיים ואמינים גם בעתיד כדי לחזק ולבסס אמון זה".
מובהר ומודגש כי הכותב [מחזיק בניירות ערך שהונפקו על ידי החברה נשוא המאמר] או [מספק שירותי ייעוץ לחברה בתחום שוק ההון ומקבל תמורה עבור כך] ("החברה"), ועל כן קיים לו עניין אישי בחברה ובניירות הערך שלה. אין לראות במידע המובא במאמר כהצעה או שידול לקנות, למכור או לבצע עסקה כלשהיא בנייר ערך או מכשיר פיננסי אחר שהונפק על ידי בחברה, ואין באמור משום המלצה או הבעת כדאיות לגבי השקעה בחברה. המידע שמסופק במאמר הינו לצורך אינפורמטיבי בלבד, ואינו מהווה ייעוץ השקעות ו/או תחליף לייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו ונתוניו האישיים של כל אדם.